GROENTENTUIN

Benodigdheden: oven, plat bord, eetlepel.

In de box: brood, meloen ravioli's, groenten, spuitzakje champagneroom, spuitzakje kruidencreme, spuitzakje daslookmayonaise, cupje seasoning, cupje kruiden bloemen mix, cup kruidenjus.


Brood: bak het brood af in een voorverwarmde oven (180graden) voor 10 minuten


1

Leg de meloen ravioli’s in het midden van het bord


2

Plaats een eetlepel hoeveelheid champagneroom op het bord.

Plaats een schone lepel met de bolle kant in het midden van deze room en trek deze naar 1 kant toe, om een ‘druppel’vorm op het bord te creëren.


3

Verdeel de groenten in twee porties.

Leg per bord een portie ingelegde groenten op speelse wijze om de ravioli’s heen.


4

Plaats evenredig verspreidt dotjes kruidencreme en daslookmayonaise op, om en tussen de verschillende ingrediënten die al op het bord liggen.


5

Strooi de seasoning (gepofte quinoa) over het gerecht


6

Maak het geheel af met de bijgevoegde kruiden-sla-bloemen-mix


7

Dien het gerecht op en sprenkel als laatste 2 a 3 eetlepels koude kruidenjus over het gerecht.

KABELJAUW

Benodigdheden: oven, bord diepe spiegel oven, lepel, schaar, garde of staafmixer.

In de box: braadzak met kabeljauw en garnituur, bouillabaise creme, kruiderij


1

Verwarm de oven op 180graden (hete lucht)


2

Plaats de braadzak met daarin de kabeljauw (houdt de braadzak nog steeds gesloten) in de oven (180 graden hete lucht) voor 10 minuten.

3

- de bouillabaisse zal na transport wat zijn gescheiden. Dit wordt weer een homogene massa na verwarmen - Verwarm de bouillabaisse creme in een klein pannetje op laag vuur (niet koken) om bij de kabeljauw te serveren als saus. Extra tip: Schuim de saus voor serveren nog even luchtig met een garde of een staafmixer.


4

Plaats de braadzak met de kabeljauw op een bord en knip de zak open aan tafel. Schep naar behoefte de bouillabaisse creme als saus bij de kabeljauw.



SHORT RIB

Benodigdheden: oven, pannetje, groot bord met platte spiegel, schaar of scherp mes, kommetje.

In de box: aluminium bakje shortrib & ui, cup uiencreme, cup vleesjus, cup radijs kervel, spuitzakje kummel mayo, cup kaantjes, aluminum bakje met aardappelgratin, cupje kruiderij.


1

Verwarm de oven op 180graden (hete lucht)


2

Plaats de gesloten aluminium bak met daarin de shortrib en ui op een bakplaat en plaats in het midden van de voorverwarmde oven op 180graden (hete lucht) voor 10 minuten.

Plaats de aardapplegratin in de aluminium ovenschaal zonder deksel op een bakplaat en plaats in het midden van de voorverwarmde oven op 180graden (hete lucht) voor 10 minuten.

3

Roer ondertussen de uiencreme warm in een pannetje (laag vuur)


4

Warm ondertussen al roerend de vleesjus op (niet koken)


5

Leg de shortrib naast het midden van het bord. Lak af met een deel van de vleesjus. Plaats een quenelle uiencreme naast de shortrib op het bord.

Maak op het bord een mini salade van de radijs en meloesui, dresseer deze met kummelmayo en garneer deze af met kervel.


Schep de gratin uit de oven in een diep kommetje garneer af met kruiderij.


6

Bestrooi als laatste de shortrib met de croutons. Serveer de resterende vleesjus bij de shortrib om toe te voegen naar behoefte.

MISPELBLOM

Benodigdheden: bordje, lepel

In de box: bakje mispelblom, cupje appelbouillon, cupje garnituur/crumble

1

Plaats de mispelblom in het midden van een (dieper) bordje


2

Roer de appel vanille bouillon goed door.

Schep de appel vanille bouillon eromheen.


3

Garneer af met de garnituur / kruiderij.